GAMEDAY '19
GAMEDAY
BE THE GAME CHANGER
Ben jij er volgend jaar bij?
  Bekijk hier de aftermovie
‌Den Helder – op 22 juni vond de tweede editie van Gameday plaats op Willemsoord. Een dag vol spannende, nieuwe en sportieve uitdagingen voor iedereen die van competitie houdt. Online en on court. 

Demonstraties dansen, freerunnen, flyboarden, wakeboarden, streethockey, droneracen en skaten. Maar vooral veel activiteiten die je zelf mocht uitproberen. Lasergamen met Rene van Hongerige Wolven (StukTV) als teamcaptain, behoorde tot de mogelijkheden.

‌Dansen, skaten, dronevliegen, karten, robots bouwen en gamen kon binnen in de verschillende gebouwen op het terrein. Buiten was ook genoeg te doen, RC racing, een potje basketbal tegen de SUNS, en voetballen op het AZ court, freerunnen en een mobstacle run. 

‌Voor de lekkere trek en dorst op deze zonnige zaterdag, waren er genoeg foodtrucks aanwezig met lekkernijen. En de gehele dag werd voorzien van muziek door onze eigen DJ's op het sluisdeurenpodium! 

‌Ik ben super trots op wat we samen met onze partners hebben neergezet op Willemsoord. Daarnaast wil ik alle vrijwilligers bedanken die zich hebben ingezet bij de opbouw en op Gameday. Toppers zijn jullie! ‌Tot volgend jaar?

- Nikkie
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen.