‌‌Halloween, 
‌een helse nachtmerrie!
Durf jij het aan?
Op 26 oktober wordt de 11e editie van Halloween in Fort Kijkduin georganiseerd.
Ook dit jaar wordt Fort Kijkduin omgetoverd in één groot levend spookhuis. Het jongerenwerk van Mee en de Wering organiseert de 11e editie van dit spektakel met inzet van vele vrijwilligers: acteurs, grimeurs, decorateurs en licht en geluid specialisten. Ben je benieuwd naar de verhaallijn van dit jaar? Lees dan verder onder de poster voor een tipje van de sluier!  

EEN HELSE NACHTMERRIE!

De hemel is super lief en zacht en zoet. Regenbogen, eenhoorns en alles wat zoet is wordt je voorgeschoteld. Overal zie je wolkjes en wit licht. Er is zelf “free WiFi” in de hemel! Maar dan komt het oordeel moment, mag je blijven of moet je door de poort? Een engel met licht verschroeide vleugels, rug en gezicht, bepaalt je lot.

Welkom in je nachtmerrie!

Door de krochten van het fort zul je ieder moment achter je blijven kijken, een gevoel van walging zal je besluipen, om iedere hoek kan je grootste angst uitkomen. Lopend door tunnels, benauwde ruimtes, zalen en duinpannen niet wetend of je er al bijna bent of dat het net is begonnen.

Kun jij dit jaar Halloween ook weer overleven?

We hanteren ook dit jaar weer een adviesleeftijd van 12+, dit is omdat we de ervaring hebben dat het voor jongere kids echt te spannend is. Je mag ook niet verkleed komen om verwarring te voorkomen. Ieder half uur zal er een nieuwe lichting slachtoffers het fort door gaan. De tocht duurt tussen de 30 en 45 minuten. Met aansluitend weer een te gek afsluitingsfeest!

KOOP NU TICKETS!

MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.