Dors(t)Request
Dors(t)Request
3 Dj's laten zichzelf 3 dagen opsluiten voor het goede doel!

‌De uitzending is te volgen via NBRadio en Twitch!

‌Kijken dus!!
Dors(t)Request

BREEZAND - In café de Dorstvlegel in Breezand laten de drie dj's Jordy Kribben, Danny Gouda en Cees Ruseler zich van maandag 21 december tot en met 24 december opsluiten. Dit bruine café aan de Zandvaart 55 wordt dan namelijk omgebouwd tot 'glazen huis'.

Opbrengst voor stichting Het Vergeten Kind!

Vanuit deze locatie gaan de dj’s een online radioprogramma maken. Dit zal te volgen zijn op het online radio station 'NBRadio'. "Het doel is om kijkers, maar vooral jongeren tijdens de kerstvakantie thuis te houden door ze een vierdaagse interactieve stream aan te bieden en een bijdrage te vragen voor het goede doel: de stichting Het Vergeten Kind. We slaan dus twee vliegen in een klap ", zegt Bas Ouwens namens de organisatie Jongerenwerk MEE & de Wering Den Helder. "We nodigen bekende en regionale artiesten uit die we vragen du moment iets te zingen, houden een veiling met door lokale bedrijven gesponsorde producten, en draaien verzoekjes voor geld. Zo hopen we een megabedrag binnen te halen, en jongeren te stimuleren om thuis te blijven in coronatijd."
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.