Open dag Vliet 60
Zaterdag 6 april
‌14:00 - 17:00 uur

OPEN DAG bij Vliet 60!

‌Met zangers, bandjes, creatieve activiteiten en meer!
Op zaterdag 6 april a.s. gooit het jongerencentrum alle deuren open van 14.00 uur-17.00 uur om iedereen een kijkje te laten nemen in de vernieuwde ruimtes. Vliet 60 is al jarenlang gevestigd op de Langevliet 60 in Julianadorp. Om tegemoet te komen aan de huidige vraag en behoeften van jongeren is alle tijd en moeite in het pand gestoken, om samen met de jongeren, de ruimtes om te toveren tot een modern en fris jongerencentrum.
‌ 
Wat er vooral uitspringt is de vernieuwde Hang out (huiskamer) waar jongeren na schooltijd kunnen chillen, gamen en meedoen aan allerlei (culturele) activiteiten. Er is ruime mogelijkheid om workshops te volgen op het gebied van bijvoorbeeld muziek (dj), toneel, crea, dans en zang. Ook is er ruimte en begeleiding voor jongeren die hun huiswerk willen maken. De ruimte is voorzien van een gamehoek met computers en van grote schermen waarop tv/Netflix gekeken kan worden, en waar verschillende gameconsoles op zijn aangesloten. Vliet 60 heeft ook een grote keuken tot beschikking. Om de week is er een kookcafé. Zelf een recept bedenken, koken, maar vooral samen opeten. Een ontmoetingsplek voor iedereen van 12 t/m 23 jaar oud. 
De kracht van het Jongerenwerk zit voornamelijk op het muzikale vlak. Minimaal 1x per maand wordt er een feest gehouden in de grote zaal. Feestjes voor diverse doelgroepen worden afwisselend aangeboden en georganiseerd door de jongeren zelf. Dit is waar iedereen Vliet 60 van kent. Groep 7/8 feestjes met verschillende thema’s en frisfeesten zoals Nablijven 2.0 vullen de dansvloer keer op keer.

Daarnaast hebben we de oefenruimte vernieuwd. Deze ruimte is voorzien van allerlei apparatuur die de jongeren kunnen gebruiken voor geluidsopnames. Oefenen met je band? Dat kan bij Vliet 60! We bieden workshops aan om talentontwikkeling te stimuleren en bieden de jongeren een podium in de buurt/wijk/stad om hun talenten te laten zien.

Jongerenwerk Den Helder organiseert ieder jaar een aantal grote stedelijke activiteiten zoals; Halloween in Fort Kijkduin, Bunkerfestival en de Mega Modder Monster Challenge. We bieden de jongeren de gelegenheid om zich in te zetten tijdens deze grote activiteiten waar ze zich kunnen ontwikkelen tot goede en betrouwbare vrijwilligers.

Het jongerencentrum is 5 dagen per week open. Van maandag t/m vrijdag van 19.00-22.00 uur. Op woensdagmiddag zijn we open van 15.00-18.00 uur, de hang out is dan een tienerhuiskamer (10 t/m 14 jaar) Entree is gratis en zijn altijd professionals aanwezig.
Jongerenwerk Den Helder is een onderdeel van Stichting Mee en de Wering. Jongeren kunnen daardoor ook geholpen en ondersteund worden wanneer het even niet lekker loopt.
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.