Thuisfissa
THUISFISSA - The Return
‌Jouw favoriete livestream is terug op je beeldscherm op zaterdag 30 januari.

‌‌De uitzending is te volgen via Twitch en op de tv. Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1422

‌Kijken!!‌
Online uitgaan!

‌Avondklok, lockdown, het houdt niet op! Maar om jouw pijn te verzachten hebben we ons prachtige team weer van de bank getrokken, en we kunnen je mededelen dat we vanaf zaterdag 30 januari weer live bij je in de woonkamer zijn!! Dit keer langer, beter en groter! En iedere maand!

De artiesten zijn al bekend, en er komt weer heel wat geweld naar onze studio toe. Dus zorg dat je klaar zit, zorg dat je ZOOM geïnstalleerd hebt want we willen je heel graag in de uitzending hebben. Ook kun je ons zaterdag bellen op de THUISFISSA HOTLINE voor verzoekjes, en leuke berichten.

‌Onder andere Colonel Confetti, Housuh in de Pauze en Dj Weslo zijn van de partij deze zaterdag. Houd de socials in de gaten voor meer informatie over het programma.
‌‌
Thuisfissa wordt weer exact zo gek als je van ons gewend bent, alleen hebben we voortaan onze handen in een geslagen met Noordkop Centraal en NBRADIO. Dit betekent dat we live te volgen zijn via Ziggo kanaal 40 en KPN 1422 en live op de radio via noordkopcentraal.nl en nbradio.nl te volgen zijn.

De radioshow wordt gehost door Danny Gouda en Cees Ruseler met de Zaterdagavondshow, zij interviewen de artiesten, brengen inside nieuws en schakelen met de studio uitzending.

‌Vind je dat die gasten van de radio altijd veel te veel kletsen? Dan kijk je de gewone livestream uitzending via Twitch.tv/thuisfissa. Tot zaterdag!

MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.