Fortnite Toernooi
DUO Fortnite Toernooi op PS5
Zaterdag 18 mei 2024
‌Start om 12:00 uur
‌@Tekpark, Willemsoord 39
‌Den Helder

‌Deelname is gratis!
‌Aanmelden bij jongerenwerker Steven
UPDATE 22-4-2024
‌DE INSCHRIJFLIJST IS VOL!! 

‌Je kunt je nog wel inschrijven met je team maar je komt dan op de reservelijst te staan. Ook worden jullie voor het eerstvolgende toernooi als eerste uitgenodigd om mee te doen.

‌-----

‌🌟 Doe mee aan het meest epische Fortnite toernooi van het jaar! 🌟
Hebben jij en je partner het in je om de ultieme Fortnite-kampioen DUO te worden? Pak dan je kans en schrijf jullie nu in voor ons spectaculaire Fortnite toernooi op 18 mei! Het avontuur begint om 12:00 uur dus zorg dat je erbij bent voor een dag vol spanning, actie en mooie prijzen!

🎮 Wat kun je verwachten?
• Dubbel zoveel actie: Speel in duo's en laat zien dat jij en je partner het ultieme team zijn!
• Bouw je weg naar de top: Met de build-optie ingeschakeld, kunnen jij en je partner je creativiteit en strategie tonen zoals nooit tevoren.
• Snacks en drankjes: Geniet tijdens het spelen van verfrissende drankjes en heerlijke snacks, helemaal gratis!
• Waanzinnige prijzen: Ga de strijd aan voor de kans om geweldige prijzen te winnen en pronk met je vaardigheden als de ultieme Fortnite-kampioen!

🏆 Hoe doe je mee? 
Schrijf je snel in met je partner door een e-mail te sturen naar s.degroot@meewering.nl of stuur een bericht naar 06 53282886. Vergeet niet om de naam van je team te vermelden bij je inschrijving.
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.