Urban Culture Festival
Urban Culture Festival
‌zondag 4 februari
‌Stadshal Schouwburg de Kampanje
Gratis entree

‌Tijden - 12:00 - 18:30 uur
Zondag 4 februari vind de tweedee editie van het Urban Culture Festival plaats in Den Helder. De stadshal van schouwburg de Kampanje wordt opnieuw omgebouwd tot een urban playground.

Wat kun je daar dan allemaal doen?
‌Skateland Rotterdam is aanwezig, zij geven toffe step- en skate demo's maar je kunt ook zelf skaten en steppen op de baan. Er zijn workshops beatproductie, rapproductie, dans en streetart. Ook is er een Tiktok area waar je leuke video's kan maken. 

‌Er is een urban gaming area en een urban kapper en er zijn spoken word artiesten. Er is ook genoeg te zien, diverse urban optredens van dansgroepen en artiesten. Met ook demo's van voetballer Nasser El Jackson en BMX-er Dez Maarsen.

‌Aansluitend is er op zondag een voorstelling in de grote zaal van de Kampanje, ISH Rhythm & Flow. Voor de voorstelling moet je wel een ticket reserveren via de website van de Kampanje. Urban Festival overdag is wel gratis voor de bezoekers. De openingstijden zijn als volgt:

‌Zondag 12:00 - 18:30 uur


‌Kijk voor meer informatie op de website van de Kampanje.
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.