Community Heroes
 Heb jij een goed idee voor jouw stad/buurt?
 Ben jij tussen de 14 en 27 jaar?
 Woon je in Den Helder of Julianadorp?


Wil jij onder begeleiding van toffe coaches iets betekenen voor jouw stad/buurt/wijk? Heb je ongeveer 4 uurtjes per week over? Doe dan mee met Community Heroes!

‌Je gaat samen met je coach en een groep andere jongeren aan de slag met een idee voor de stad. Samen met je team zoek je uit wat er allemaal nodig is, en het idee gaat ook echt uitgevoerd worden!

‌Voorbeelden van ideeën die in andere steden al uitgevoerd zijn:
‌- (muziek)festival
‌- Storytelling night
‌- Sportevenement
‌- Opknappen van hangplekken
‌- Buurt activiteiten voor kids of ouderen

‌4 verschillende teams gaan gelijktijdig aan de gang met hun 'Beste idee voor Den Helder of Julianadorp'. Het team dat de meeste impact maakt in zijn buurt/wijk/stad, gaat er ook nog vandoor met een AWARD!!

‌Community Heroes is ook gestart in andere steden zoals; Amsterdam, Weert en Den Haag. Voor meer informatie check je de landelijke website van Community Heroes.
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.