De Toekomst
Waar vind je ons?
Klaas Duitstraat 8
‌(Oud Den Helder)
Openingstijden
Vanwege de coronamaatregelen is deze locatie gesloten tot na de zomervakantie
Tienerhuiskamer de Toekomst

Iedere jongere van 10 t/m 16 jaar is bij ons welkom! Een gezellig team van vrijwilligers staat voor je klaar en er worden diverse activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten. Deze worden altijd begeleid door tenminste twee enthousiaste vrijwilligers die een oogje in het zeil houden en er voor zorgen dat de sfeer goed blijft. Een hele klus in deze druk bezochte locatie!

‌Deze vrijwilligers staan open voor de culturele diversiteit die de wijk met zich meebrengt en staat open voor alle initiatieven van de jongeren die de Toekomst bezoeken. Jongeren kunnen bij de Toekomst onder andere gebruik maken van de Wii, PlayStation, tafelvoetbal, pooltafel etc. Ook staat er een enorme gymzaal ter beschikking waar iedereen zich flink kan uitleven.

‌We organiseren regematig themamiddagen en avonden. Knutselen, Make-up en sport behoren tot te mogelijkheden. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom!

Iedere woensdag tussen 17.00 - 19.00, kunnen jongeren helpen met koken en blijven eten, tegen een kleine bijdrage van € 1,-
De locatie
Vrijwilligers
Simone Huijnen
06-44280620
de.toekomst@outlook.com 
Hans
Noelle
Simone Huijnen is coördinator van de vrijwilligers in de Toekomst. Wil je meer weten over de Toekomst of wil je zelf vrijwilliger worden?
‌Mail, bel of app Simone, of kom gezellig een keer langs!
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen.