De Toekomst
Waar vind je ons?
Klaas Duitstraat 8
‌(Oud Den Helder)
Openingstijden
Helaas zijn er op dit moment niet genoeg vrijwilligers beschikbaar om de Toekomst te kunnen openen. 
Tienerhuiskamer de Toekomst

Iedere jongere van 10 t/m 16 jaar is bij ons welkom! Een gezellig team van vrijwilligers staat voor je klaar en er worden diverse activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten. Deze worden altijd begeleid door tenminste twee enthousiaste vrijwilligers die een oogje in het zeil houden en er voor zorgen dat de sfeer goed blijft. Een hele klus in deze druk bezochte locatie!

‌Deze vrijwilligers staan open voor de culturele diversiteit die de wijk met zich meebrengt en staat open voor alle initiatieven van de jongeren die de Toekomst bezoeken. Jongeren kunnen bij de Toekomst onder andere gebruik maken van de Wii, PlayStation, tafelvoetbal, pooltafel etc. 

‌We organiseren regematig themamiddagen en avonden. Knutselen, Make-up en sport behoren tot te mogelijkheden. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom!

De locatie
Vrijwilligers
.
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.