Maranatha
Waar vind je ons?
Maranathakerk, Vijzelstraat 73
‌Visbuurt, Den Helder 
Openingstijden
De Maranathakerk wordt op dit moment verbouwd. Verwachting heropening na de zomervakantie 2021
Tienerhuiskamer Maranatha

Iedere jongere van 10 t/m 15 jaar is bij ons welkom! Een gezellig team van vrijwilligers staat voor je klaar en er worden diverse activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten. Van lasergamen in de speeltuin, tot tienerdisco's. Deze worden altijd begeleid door tenminste twee enthousiaste vrijwilligers.

‌Tijdens de openingstijden kunnen jongeren onbezorgd gamen, poolen, knutselen en spelletjes doen. We stimuleren alle initiatieven, dus heb je een idee voor een activiteit of zou je graag iets willen organiseren? Kom dan naar onze vrijwilligers toe. 

De activiteiten vinden plaats op de bovenverdieping van de Maranathakerk, of buiten op het plein bij mooi weer. Beneden is er een grote zaal, die ook in overleg voor activiteiten voor jongeren beschikbaar is. Kortom; altijd een gezellige boel!
De locatie
Vrijwilligers
Corina
Corina is coördinator van de vrijwilligers in de Maranatha Wil je meer weten over de Maranatha of wil je zelf vrijwilliger worden?
‌Mail, Corina of kom gezellig een keer langs! Stellina_123@hotmail.com
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.