Eltopandje
Waar vind je ons?
Buurthuis de Elto, Crocusstraat 64a 
‌Tuindorp, Den Helder
Check facebook voor de actuele activiteiten en agenda!
Tienerhuiskamer Eltopandje

‌Naast de speeltuin van buurthuis Elto, bevindt zich tienerhuiskamer 't Pandje. Mede omdat de locatie midden in een speeltuin ligt, wordt de locatie druk bezocht.

‌Iedere jongere van 10 t/m 15 jaar is bij ons welkom! Een gezellig team van vrijwilligers staat voor je klaar en er worden diverse activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten. Deze worden altijd begeleid door tenminste twee enthousiaste vrijwilligers.

Voetbaltoernooien organiseren in de  kooi, basketballen of een kijkje nemen bij de kinderboerderij, doen de vrijwilligers graag samen met de jeugd. En als het weer wat minder is, dan is er binnen genoeg te doen. Gamen, poolen en tafelvoetbal of knutselen. 
De locatie
Vrijwilligers
Wanda de Jong 
0623291063 
elto_pandje@outlook.com
Wanda de Jong is coördinator van de vrijwilligers in het Eltopandje. Wil je meer weten over het Eltopandje of wil je zelf vrijwilliger worden?
‌Mail, bel of app Wanda, of kom gezellig een keer langs!
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.