Jeffrey Koorn
DJEFFROS

TALENT: DJ, mixen en organiseren van feesten
Hoi! Ik ben Jeffrey Koorn, 16 Jaar oud en DJ onder de naam Djeffros. Ik kom al vanaf mijn 12e bij JWDH en heb eigenlijk nog nooit stil kunnen zitten in een van de locaties. Of het nou om een DJ cursus, Photoshoot of een evenement organiseren gaat, ik ben meteen in!

Ik ben al jaren vrijwilliger bij Jongerenwerk Den Helder en organiseer ongeveer nu 2 jaar lang jongerenfeesten en probeer daarbij al de jongeren die het interessant vinden daarbij te betrekken. Al gaat het om decor bouwen, podium techniek of je eigen optreden je kan altijd bij mij terecht om jou talent aan de wereld te laten zien!

Dit is een kleine weergave van wat ik ik de afgelopen jaren heb betekend voor JWDH. Wil jij meer van mij zien? Bekijk mij even op instagram (@djeffros) of vraag bij een van de jongerenwerkers naar mijn contactgegevens.

Hopelijk zie ik jou snel!
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.