MMMChallenge
MMMChallenge 
DE LANGSTE INFLATABLE STORMBAAN TER WERELD.

‌Ben jij er volgend jaar bij?
  Zo zag het er dit jaar uit
Den Helder – De langste opblaasbare stormbaan ter wereld, zo kondigde we hem aan. En vrijdag 14 en zaterdag 15 september bleek, hij is lang! Het meten van de baan duurde meer dan 3 uur, maar het is gelukt! Een nieuw officieel record. Met een inflatble stormbaan van 554 meter, hebben we een wereldrecord gezet.

Vrijdag was de baan gereserveerd voor alle scholen uit Den Helder. De baan werd bestormd door ruim 1700 leerlingen. Op zaterdag kon iedereen die dat wilde over de baan heen. We startten de dag met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar, en de leeftijd liep naarmate de dag vorderde, op. 

‌In het avondprogramma werd het wedstrijdelement toegevoegd. Groepen van 8 volwassenen trotseerde de stormbaan om de snelste tijd te behalen, en met de wisselbeker naar huis te gaan. Uiteraard was er ook een originaliteitsprijs. Een groep, gehuld in verschillende dieren onesies, verloor het nipt van een mannenteam die in oranje morphsuits de stormbaan over ging. 

‌Kortom, een super geslaagd evenement. En op naar volgend jaar!

- Nikkie

‌Foto's van Den Helder actueel.
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen.