ChillZone
Waar vind je ons?
MFC t' Wijkhuis, Texelstroomlaan 5 
‌(Nieuw Den Helder)
Openingstijden


- De Chillzone is tijdelijk gesloten in verband met de zomerbreak. Na de zomervakantie zijn wij weer open! -

Tienerhuiskamer ChillZone 

Iedere jongere van 10 t/m 16 jaar is bij ons welkom! Een gezellig team van vrijwilligers staat voor je klaar en er worden diverse activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten. Deze worden altijd begeleid door tenminste twee enthousiaste vrijwilligers. 

‌Deze vrijwilligers staan open voor de culturele diversiteit die de wijk met zich meebrengt en staat open voor alle initiatieven van de jongeren die de ChillZone bezoeken. 

‌Iedere vrijdagmiddag organiseren we een kookcafé. Samen met de vrijwilligers wordt er dan een maaltijd bereid en je kunt voor 
‌€ 1,- euro mee eten. 

‌We maken ook gebruik van de speeltuin en het Cruyf Court voor onze activiteiten. Maar als het minder lekker weer is buiten, kan je binnen gamen, computeren, tafelvoetballen of spelletjes spelen. Ook is er een grote keuken beschikbaar en kan er geknutseld worden. 
De locatie
Vrijwilligers
Marco Budel
06 21326410
marcobudel@
‌wijkhuisdenhelder.nl
Marco Budel is coördinator van de vrijwilligers in de ChillZone. Wil je meer weten over de ChillZone of wil je zelf vrijwilliger worden? 
‌Mail, bel of app Marco, of kom gezellig een keer langs!
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen.