JOEY
JOEY VAN STRAALEN

TALENT: Organiseren en coördineren van activiteiten en evenementen. 
Hoi, ik ben Joey van Straalen en ben 16 jaar oud. Op 12 jarige leeftijd ben ik begonnen met het organiseren van evenementen en activiteiten. Ondertussen is het een uit de hand gelopen hobby geworden. Het begon met een sportactiviteit, en ondertussen heb ik samen met vele anderen bunkerfestival georganiseerd. Ook heb ik samen met Kim de Haan een zone gecoördineerd bij halloween Fort Kijkduin. Hierbij hebben wij de jongeren een kans gegeven om als acteur zijnde deel te nemen aan halloween Fort Kijkduin. Dit was zowel voor hun als voor ons een geweldige beleving!

‌Dit zijn een aantal voorbeelden wat ik het afgelopen jaar heb gedaan, er komt nog veel meer aan. Ik zal nooit met mijn hobby gaan stoppen, ik zal altijd met plezier evenementen organiseren & coördineren!    
MEE & de Wering Den Helder
Bernhardplein 76E
1781 HK Den Helder‌
Tel. 088 – 0075 200
info@meewering.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 08.30 tot 17.00 uur

KVK nr. 37142311
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen - Deze informatie geldt alleen voor contact met het Mee en de Wering kantoor. De Jongerenwerkers zijn altijd bereikbaar. Kijk voor de telefoonnummers en mailadressen hier.